News Flash:

Audit la Spitalul Judetean Hunedoara

4 August 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean de Urgenta Deva
Corpul de control al Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara a declansat un audit la Spitalul Judetean de Urgenta, verificarile avand ca obiect activitatea institutiei medicale incepand cu anul 2009, momentul in care spitalul a intrat in subordinea administratiei judetene. 

"Corpul de control a inceput un audit la Spitalul Judetean. Analiza documentelor se face de cand spitalul a fost preluat de Consiliul Judetean", a declarat vineri presedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora. 

Printre altele, se va face o verificare a cheltuielilor de la Spitalul Judetean, in contextul in care unitatea medicala a avut nevoie de o suplimentare a bugetului cu 800.000 de lei pentru plata arieratelor catre diversi furnizori, inclusiv la utilitati. 

Suma a fost aprobata vineri, intr-o sedinta de indata a CJ Hunedoara, presedintele administratiei judetene apreciind ca la Spitalul Judetean de Urgenta este posibila o eficientizare a activitatii si a cheltuielilor de functionare, folosindu-se tehnologii moderne. 

"Exista programe de cuantificare a acestor cheltuieli (...). A tine evidenta cheltuielilor pe fise de magazie mi se pare o jignire la perioada in care traim, la secolul 21. Dar lucrurile le vom rezolva", a precizat Mircea Bobora. 

El a mai aratat ca va urmari scadentarul facturilor care nu au fost achitate, astfel incat acestea sa fie platite in ordine, precizand insa ca se va face si o analiza a serviciilor de care beneficiaza spitalul judetean de la diverse firme. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006389 (s)