News Flash:

Au ramas 20 de candidati la concursul de la Centrul de Proiecte

5 Iulie 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Centrul de Proiecte al PMT

Proba scrisa a concursului organizat pentru cele sase posturi de la Centrul de Proiecte al PMT a fost o nuca prea tare pentru unii candidati. O treime din ei nu vor ajunge la interviu: unii nu s-au prezentat, iar altii au facut punctaje prea mici. Unul a ajuns chiar la… 6, din 100.

La inceputul lunii iunie, Centrul de Proiecte al Primariei Timisoara a scos la concurs sase posturi: contabil-sef, economist, consilier juridic, expert relatii publice si comunicare, expert programe si proiecte si inspector de specialitate programe si proiecte. 

Au fost depuse 41 de dosare, din care 11 au fost respinse in prima faza. Doi candidati au facut contestatie, dar n-au avut succes.

Proba scrisa, desfasurata in 1 iulie, a mai facut inca o selectie. 10 din cei 30 de candidati nu vor ajunge la interviu. 

Sase nu s-au prezentat, iar alti patru, cate doi de la „juridic”, respectiv interesati de postul de economist, au facut punctaje cuprinse intre 6 si 42,66, din maximum 100. In aceste conditii, pentru jurist a mai ramas un singur candidat.

Interviul este programat marti, 6 iulie. Urmeaza si contestatii, daca va fi cazul, iar in 8 iulie ar urma sa fie anuntati castigatorii. 

La Centrul de Proiecte al PMT, devenit functional in acest an, salariile de baza sunt cuprinse intre 5.606 lei si 12.829 lei. Momentan, centrul are un singur angajat: pe directorul Alexandra Maria Rigler.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004924 (s)