News Flash:

ATENTIE! Traseul tramvaiului 7 va fi modificat!

9 Septembrie 2015
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai1
Tramvaiul 7 este cel care va ajunge pana in curtea noului mall care se ridica in zona de sud a Timisoarei, pe Calea Sagului. Dezvoltatorii noii zone comerciale de la Dermatina – Timisoara Shopping City – pregatesc extinderea liniei de tramvai si lucreaza la realizarea unui nou sens giratoriu inainte de pasajul din Calea Sagului.
Santierul continua pe terenul fostei fabrici Dermatina, unde fondul sud-african de investitii NEPI lucreaza de zor la realizarea noului mall al Timisoarei, dar si pe artera de acces spre viitorul centru comercial, pe Calea Sagului.
Se intentioneaza reconfigurarea circulatiei in zona de sud a orasului, pe Calea Sagului, pentru a facilita accesul spre noua zona comerciala – Timisoara Shopping City.
Investitorii s-au angajat sa suporte costurile cu amenajarea unui nou sens giratoriu inainte de pasajul din Calea Sagului si cu extinderea liniei de tramvai de la strada Ana Ipatescu pana in propria lor curte, scrie tion.ro.
In zona pot fi vazute deja bucati de sine, iar reprezentantii RATT spun ca linia 7 va fi cea care va fi extinsa pana la mall. Tramvaiul va merge pe mijlocul strazii pe Calea Sagului, va ajunge pana la viitorul complex comercial si va intoarce catre oras.
Oficialii Regiei spun ca deocamdata nu s-a pus problema sa fie deviate si alte linii de tramvai spre noua zona comerciala, de exemplu garniturile de pe linia 9, care circula pe bulevardul Liviu Rebreanu, sau cele de pe linia 2, care ajung in Dambovita, dar primarul Nicolae Robu vorbea la un moment dat si despre aceste posibilitati.

dermatina nepi timisoarei calea sagului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004885 (s)