News Flash:

Kovesi: "Dosarul lui Oprescu, deschis in urma unor plangeri"

8 Septembrie 2015
1675 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi
Dosarul lui Sorin Oprescu la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a fost deschis in urma unor plangeri depuse in martie de doua persoane fizice, altele decat persoana care i-a dat bani, a declarat, marti, procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dupa declaratiile lui Kovesi, avocatul primarului Capitalei a declarat ca, in dosarul lui Sorin Oprescu, sunt probleme cu fondul cauzei, iar apararea urmeaza sa depuna mai multe cereri in acest sens.

UPDATE 13:45 - Avocatul lui Oprescu: Probleme sunt cu fondul dosarului. Vom depune mai multe cereri
Alexandru Chiciu, avocatul primarului Capitalei, acuzat de fapte de coruptie, a declarat, marti, dupa declaratiile facute de procurorul sef al DNA, ca in dosarul lui Sorin Oprescu sunt probleme cu fondul cauzei, iar apararea urmeaza sa depuna mai multe cereri in acest sens.
"Afirmatiile doamnei Kovesi sunt corecte. Da, si apararea a spus din primul moment ca nu a fost flagrant. Da, este adevarat, procedural lucrurile stau cum le descrie doamna Kovesi. Probleme sunt cu fondul cauzei, iar acestea raman in mod evident nedepasite inca de procurori. Vom depune in cursul zilelor de astazi si maine mai multe cereri in acest sens", a declarat avocatul Alexandru Chiciu.
Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, ca dosarul in care Sorin Oprescu este cercetat de DNA pentru luare de mita nu a fost deschis in urma denuntului unei singure persoane, ci in urma plangerilor depuse de doua persoane fizice, in luna martie.
Ea a precizat ca persoana care i-a dat bani lui Sorin Oprescu sambata nu se numara printre cele care au facut plangerile. Mai mult, persoana respectiva nu are calitatea de denuntator, ci de suspect, si se afla in arest la domiciliu.
Mediafax.ro 

sorin oprescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006620 (s)