News Flash:

Descoperire socanta a politistilor timisoreni. Ce au descoperit la un control de rutina este incredibil!

8 Septembrie 2015
3791 Vizualizari | 0 Comentarii
politia rutiera1
Descoperire socanta a politistilor timisoreni. Ce a descoperit la un control de rutina este incredibil! Un barbat de 37 de ani, din Timisoara, este cercetat de politisti dupa ce a fost prins ca s-a urcat baut la volanul unei masini neinmatriculate, iar pe deasupra, acesta nu are nici permis de conducere.
Barbatul a fost oprit in trafic, sambata dimineata, pe strada Titu Maiorescu din Timisoara. Oamenii legii l-au verificat in baza de date si au aflat imediat ca nu are permis. Mai mult, nici autoturismul nu era inmatriculat, iar placutele apartineau unei alte masini, scrie tion.ro.
„In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducerea unui vehicul de catre o persoana cu o imbibatie alcoolica peste limita legala”, povestesc oamenii legii.

descoperire socanta timisoreni timisoara masini neinmatriculate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)