News Flash:

Cum va fi vremea in intreaga tara marti si miercuri

7 Septembrie 2015
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Marti, vremea se va mentine racoroasa in regiunile intracarpatice, in timp ce in restul teritoriului valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru prima decada a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice si la munte, iar in prima parte a zilei si in estul extrem, zone unde doar izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si izolat in rest.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade in Maramures, estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 26 de grade in Muntenia si sudul Olteniei; minimele termice se vor incadra intre 3...4 grade in depresiuni si 16...18 grade pe litoral. Izolat, dimineata si noaptea, se va semnala ceata.
LA BUCURESTI:
Vremea va fi in continuare racoroasa in vestul si in nordul tarii, in timp ce in restul teritoriului regimul termic va fi caracterizat de valori in jurul celor obisnuite pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul tarii unde pe arii restranse va ploua slab, iar noaptea si in regiunile sudice si sud-vestice unde pot aparea ploi izolate. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17...18 grade in nordul extrem si 26...27 de grade in partea sudica a teritoriului; minimele termice se vor incadra intre 3...4 grade in depresiuni si 17...18 grade pe litoral. Dimineata si noaptea, izolat se  va semnala ceata.
MARTI
IN TARA:
Marti, vremea se va mentine in general frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi mai mult senin, exceptand nord-vestul tarii si nordul Carpatilor Orientali, unde spre seara si noaptea vor fi innorari si izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul zilei in Banat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 31 de grade, iar cele minime intre 6 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005442 (s)