News Flash:

Crimă odioasă în Capitală

O femeie a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia, în Sectorul 4 din București

5 Iunie 2023
289 Vizualizari | 0 Comentarii

În Capitală a avut loc o crimă îngrozitoare. Proprietarul unui apartament din Sectorul 4 a descoperit o femeie decedată în locuința sa.

Sâmbătă după-amiază, În București a avut loc o crimă a zguduit întreaga țară. O femeie în jurul vârstei de 30 de ani a fost găsită moartă. Cadavrul, aflat într-o stare avansată de descompunere, era înfășurat într-un sac de plastic și ascuns în lada patului dintr-un apartament din Sectorul 4.

Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul apartamentului, care, după ce nu a avut nicio veste de la femeie timp de două săptămâni, a decis să verifice locuința folosind cheia de rezervă. Intrând în apartament și simțind cu un miros neplăcut, acesta a început să caute sursa și, astfel, a ajuns la descoperirea din lada patului.

Potrivit informațiilor furnizate de proprietar, femeia locuia în apartamentul din Sectorul 4 de trei luni, împreună cu iubitul ei, care acum este principalul suspect în acest caz. După presupusa ucidere a partenerei sale, acesta ar fi pus cadavrul în sacul de plastic și l-ar fi ascuns în lada patului. Bărbatul a fugit de la locul crimei și în prezent nu poate fi găsit.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care vor investiga circumstanțele întregii situații și vor încerca să identifice vinovatul pentru această crimă oribilă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008127 (s)