News Flash:

Anunt de ultima ora facut de primarul Resitei

26 Octombrie 2016
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioan Popa resita
Primarul municipiului Resita, Ioan Popa, a solicitat, luni, intr-o sedinta ordinara a Consiliului Local, recuperarea tuturor tabletelor primite de consilieri in legislatura trecuta, dar si a telefoanelor mobile, pentru care inca se platesc abonamente. 
''Stiu ca au fost luate, de catre Serviciul de Achizitii Publice din Primaria Resita, tablete pentru toti consilierii, in mandatul trecut, telefoane mobile si chiar abonamente, care se pare ca inca mai sunt platite de catre municipalitate. Am fost stupefiat sa aud acest lucru, fapt pentru care, in urma cu doua saptamani, am cerut sa se faca o verificare si sa fie inchise toate aceste abonamente, iar tabletele sa fie recuperate de la fostii consilieri locali'', a declarat primarul Ioan Popa. 
Cei care nu le vor preda vor suporta costurile aferente, a mentionat Lucian Chis, seful Biroului Achizitii din Primaria Resita. 
In 2012, Consiliul Local Resita a cerut ca vechile laptopuri, care s-au folosit in anii 2008 - 2012, sa fie inlocuite cu tablete. 
''In 2016 li s-a cerut consilierilor sa le returneze. Unele dintre ele au fost returnate, insa unele sunt distruse, altele nefolosibile. De asemenea, mai sunt consilieri locali care nu au predat aceste tablete primite in vechea legislatura. Va trebui sa vedem daca sunt amortizate, iar cine nu va putea sa le inapoieze va suporta costul acestora'', a explicat Chis. 
In aceeasi sedinta a Consiliului Local Resita, viceprimarul municipiului, Paul Vasile, a propus ca, odata cu recuperarea tabletelor, mapele de sedinta sa fie transmise electronic tuturor consilierilor. 
''Nu este normal ca toate mapele sa fie asigurate pe suport de hartie, pentru ca se pierd si foarte mult timp, si foarte multi bani. Este normal ca aceste tablete sa fie returnate, iar actualii consilieri sa beneficieze de ele'', a afirmat Paul Vasile. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004963 (s)