News Flash:

Șoferi, atenție!

Anul acesta, pe Centura Timișoara Nord, pe zona mediană, vor fi amplasate parapete de beton de tip New Jersey

29 Iunie 2023
262 Vizualizari | 0 Comentarii

În acest an, pe Centura Timișoara Nord se va monta un parapet de tip New Jersey. De asemenea, șoferii trebuie să respecte noile reguli implementate.

Odată cu finalizarea lucrărilor de asfaltare a Centurii Timișoara Nord, se vor efectua modificări în ceea ce privește semnalizarea rutieră atât orizontală, cât și verticală. Pe întregul traseu al centurii, care se întinde pe o distanță de 12,5 kilometri, se va aplica marcajul linie dublă continuă pe zona axială.

„Decizia a fost luată de comun acord cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, instituție care a solicitat și montarea de parapet de beton pe zona mediană. Măsurile sunt luate pentru siguranța traficului și eliminarea punctelor posibile de conflict, fiind eliminată posibilitatea efectuării virajului la stânga. Conducătorii auto vor putea folosi cele cinci sensuri giratorii de pe centura Timișoara Nord, precum și nodul rutier cu DN 6 Calea Lugojului”, precizează DRDP Timișoara.

Această soluție a fost implementată pentru a impune respectarea semnalizării rutiere de către șoferi și, astfel, să se reducă riscul de producere a accidentelor rutiere în punctele periculoase.

În prima etapă, se va aplica marcajul continuu, iar în cursul acestui an se vor amplasa și parapeții de beton de tip New Jersey pe zona mediană a centurii rutiere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006195 (s)