News Flash:

Sancțiunile tot mai mult amploare

Șantierele din Timișoara, amendate cu sume uriașe pentru mizerie

6 Decembrie 2023
111 Vizualizari | 0 Comentarii


Semnalele de alarmă privind mizeria de la șantierele din Timișoara se amplifică, iar amenzile impuse cresc în amploare. Cele mai recente sancțiuni au vizat două firme de construcții, una de pe Popa Șapcă și cealaltă din zona Stan Vidrighin, care au fost lovite cu amenzi considerabile de 40.000 de lei fiecare. Motivul amenzilor îl reprezintă depozitarea necorespunzătoare și amestecarea deșeurilor pe șantiere.

„Pe lângă sancțiunile financiare, companiile sancționate au și obligația de a sorta și preda corespunzător deșeurile. Este esențial să înțelegem că aruncarea deșeurilor în locuri nepermise nu este doar o încălcare a regulilor, ci are un impact negativ direct asupra calității vieții noastre”, declară reprezentanții Primăriei Timișoara.

Autoritățile lansează un apel către toate companiile din sectorul construcțiilor să urmeze cu strictețe regulile privind gestionarea deșeurilor. Într-un episod recent, o altă societate din zona străzii Grigore Alexandrescu a fost sancționată cu aceeași amendă consistentă, din cauza nerespectării normelor referitoare la manipularea corespunzătoare și amestecarea deșeurilor pe șantiere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005682 (s)