News Flash:

ANI: Fostul manager al Spitalului ”Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, in conflict de interese

13 Iunie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
spital hunedoara2
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat, marti, ca fostul manager al Spitalului "Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara Bende Barna-Gavril s-a aflat in conflict de interese dupa ce, in calitate de director al spitalului, a semnat cinci contracte de achizitii cu o firma al carei actionar este sotia sa.
Potrivit ANI, Bende Barna-Gavril a semnat cinci contracte de prestari servicii medicale intre Spitalul „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara, al carui manager era, si S.C. Clinica de Diagnostic Phoenix S.R.L., societate comerciala cu care S.C. Ecorad Medica S.R.L. avea incheiat contract de prestarii servicii medicale pe o perioada de 12 luni cu plata lunara in cuantum de 5.500 lei.
Conform ANI, sotia fostului director al spitalului este administrator si asociat unic al S.C. Ecorad Medica S.R.L., astfel ca acesta s-a aflat in conflict de interese.
”Persoana fata de care s-a constatat existenta conflictului de interese […] este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica […] pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la incetarea mandatului”, mai spun reprezentantii ANI. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004725 (s)