News Flash:

Ministrul Educatiei: Examenul de bacalaureat se deruleaza normal in toata tara

12 Iunie 2017
938 Vizualizari | 0 Comentarii
bac in banca
Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca examenul de bacalaurat se desfasoara normal in toata tara, precizand ca le-a transmis deja liderilor sindicali ca daca declanseaza greva, ministerul ii va actiona in judecata deoarece nu au respectat etapele legale.
Pavel Nastase a facut un apel catre parinti sa-si duca copiii la scoala, iar profesorilor sa-si desfasoare in continuare activitatile la clasa. In caz de greva, ministerul ii va actiona in judecata, acest lucru fiind comunicat deja sindicalistilor, a precizat Pavel Nastase.
"Noi respectam legea dialogului social si, pe baza revendicarilor formulate de sindicate, noi vom avea, conform acestei legi, etapele respective si anume: notificare catre minister si catre inspectoratele scolare, apoi faza dialogului social, dupa care, daca nu se ajunge la o intelegere urmeaza o greva de avertisment si abia dupa vorbim de greva. Noi deja am sarit peste niste etape legale si nu este corect. Ministerul Educatiei Nationale este pregatit din punct de vedere juridic sa actioneze in instanta toate aceste lucruri care se intampla. Daca nu se respecta legea dialogului social, avertizam ca vom face acest lucru", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Educatiei, Pavel Nastase.
In plus, ministul Educatiei a declarat ca sunt anumiti lideri de sindicat care ii incita pe parinti ca acestia sa nu isi mai trimita copiii la scoala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005401 (s)