News Flash:

Femeie de 62 de ani, data disparuta in apropiere de satul timisean Visag. Politistii o cauta de doua zile

12 Iunie 2017
887 Vizualizari | 0 Comentarii
cautari disparut 696x336
Cautarile femeii de 62 de ani, disparuta vineri in apropiere de satul Visag, continua. Zeci de pompieri, jandarmi, politisti si voluntari o cauta si duminica in zona in care a disparut.
Vetuta Micsa a disparut vineri, pe drumul de intoarcere spre casa de la pasunea unde a fost cu vacile la pascut. Alarma a fost data de sotul ei, dupa ce femeia nu a mai ajuns acasa. Vineri si sambata, peste 50 de persoane au fost angrenate in cautarea ei, insa nu au reusit sa o gaseasca. Operatiunea de cautare continua si duminica in zona.
„Cautarile au continuat in aceasta dimineata in cazul femeii in varsta de 61 ani, disparuta din satul Visag, comuna Victor Vlad Delamarina! 21 de pompieri cu 6 mijloace, 16 politisti si 10 jandarmi au participat la misiunea de cautare-salvare”, transmit reprezentantii ISU Banat, scrie tion.ro.
Semnalmentele Vetutei Micsa sunt: inaltime 1.50 metri, 40 de kg. La data disparitiei, femeia purta o bluza, pantaloni si batic de culoare neagra. Femeia sufera de epilepsie. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana disparuta este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

visag vetuta micsa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004716 (s)