News Flash:

Se fac lucrări pentru protejarea siguranței cetățenilor

Angajații Horticultura au defrișat platanii deteriorați din Parcul Catedralei din Timișoara

15 Martie 2024
94 Vizualizari | 0 Comentarii


În decursul acestei săptămâni, echipa de la Horticultură a efectuat intervenții în Parcul Catedralei din Timișoara pentru a remedia situația arborilor deteriorați.

Personalul Horticultură este activ în Parcul Catedralei din Timișoara în această săptămână, efectuând lucrări de intervenție la arborii care au suferit deteriorări. Aceste acțiuni au ca scop prevenirea accidentelor și asigurarea siguranței locuitorilor din Timișoara. Reprezentanții Horticultură au informat că au identificat platanii afectați de incendiu.

„Din păcate, câțiva platani din Parcul Catedralei au fost incendiați, efectiv s-a aprins focul în scorburile acestor arbori. Le mulțumim timișorenilor care se implică activ în viața orașului și ne-au sesizat acest incident regretabil. Pentru a ne asigura că arborii respectivi nu vor pune în pericol timișorenii care se plimbă în parc, am intervenit pentru defrișarea platanilor și vom continua intervențiile și în perioada următoare”, a declarat Horticultura.

Reprezentanții companiei transmit recunoștința lor față de cei care semnalează actele de vandalism.

„Astfel de acte de vandalism nu își au locul într-un oraș civilizat și verde precum Timișoara. Muncim zilnic pentru a menține zonele verzi din oraș curate și îngrijite, în beneficiul cetățenilor. Le mulțumim timișorenilor care ne semnalează astfel de acte de vandalism și îi rugăm să o facă și în continuare”, a menționat Horticultura.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005405 (s)