Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 42    0

CNSC a respins contestația privin atribuirea contractului de proiectare și execuție a Centurii Vest Timișoara


Cererea depusă de ARL Cluj, companie deținută de Strabag, care contesta licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a Centurii Vest Timișoara, a fost respinsă de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC).

Inițial, procedura trebuia finalizată pe 29 martie, dar ARL a depus contestația în ultimul moment, blocând astfel desfășurarea acesteia. CNSC a respins contestația la începutul acestei săptămâni, permițând continuarea procedurii de atribuire. Acum se va stabili un nou termen pentru finalizarea licitației.

Centura Vest reprezintă ultima porțiune a inelului rutier de ocolire a Timișoarei care nu a fost încă scoasă la licitație sau finalizată. Aceasta va avea două benzi de circulație pe sens și o lungime de 13 kilometri. Valoarea contractului estimată se situează în jurul a două miliarde de lei.

Centura Vest va asigura legătura între Centura Nord, care este deja deschisă circulației, și Centura Sud, programată să fie deschisă circulației în această vară.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu