Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 51    0

Medalie de argint la Campionatele Europene indoor de tir cu arcul pentru echipa feminină de barebow a României

Echipa feminină de tir cu arcul de tip barebow (arc gol) a României, alcătuită din Elena Topliceanu, Cristina Bacin și Loredana Mogoș, a obținut medalia de argint la Campionatele Europene indoor pentru seniori și tineret, desfășurate în Varazdin (Croația), în perioada 19-24 februarie, conform informațiilor furnizate de Federația Română de Tir cu Arcul.

Sportivele noastre au reușit să învingă echipa Serbiei în semifinale, după o luptă strânsă, cu scorul de 5-4 (48-51, 44-42, 48-49, 46-43, rezultatul decisiv: 26-23), însă în finală au fost învinse de echipa Italiei, cu scorul de 6-0. În finala mică, Serbia a învins Islanda cu 5-1.

În competiția masculină Under-21, echipa României, formată din Nectarios Condurache, Tamaş Moreh și Marco Tănăsescu, s-a clasat pe locul cinci în proba de arc olimpic. Echipa României a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost învinsă de Ucraina, echipă care s-a clasat apoi pe locul doi, după Israel.

În proba de arc compound, tot la Under-21, echipa României (Rareş Alexandrescu, Mirel Judea și Sergiu Pallag) s-a clasat pe locul patru. După ce a trecut de Islanda în sferturi (cu scorul de 223-220), echipa României a pierdut în semifinale în fața Italiei (scor final 227-235), aceasta din urmă adjudecându-și și titlul european. În meciul pentru medalia de bronz, Ucraina a învins România cu scorul de 234-226.

România a fost reprezentată de nouă sportivi la Campionatele Europene de tir cu arcul indoor de la Varazdin (Croația), la categoriile seniori și tineret, prima competiție oficială internațională din acest an.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu