Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 5 ore
 29    0

Un tânăr de 20 de ani s-a urcat într-o locomotivă și s-a plimbat cu ea într-o gară din Medgidia

În județul Constanța a avut loc o situație neobișnuită! Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a urcat într-o locomotivă aparținând companiei Grup Feroviar Român (GFR) și a călătorit cu ea într-o gară din Medgidia. Din fericire, inconștiența tânărului nu a cauzat victime.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază și, din fericire, nesăbuința tânărului nu a provocat victime sau pagube materiale. Cu toate acestea, tânărul nu a luat în considerare tragedia pe care ar fi putut-o provoca, acționând doar în scopul amuzamentului. Există riscul ca locomotiva să intre într-o linie de circulație ocupată de un alt tren de pasageri sau de marfă, conform ClubFeroviar.ro.

Tânărul a intrat în cabina de conducere a unei locomotive GFR, a ridicat și conectat pantograful, apoi a pornit locomotiva în mișcare. După "aventura" inconștientă a tânărului de 20 de ani, acesta a fost identificat și reținut de polițiștii din Medgidia.

Autoritățile nu își explică cum a reușit tânărul să pună locomotiva în mișcare, deoarece, în timpul remizării, locomotivele ar trebui să fie securizate împotriva pornirii, deconectate de la sursa de energie și încuiate.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu