Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 76    0

Cristina Siscanu, primele declaratii despre episoadele de depresie. Vedeta a suferit in liniste, fara ca nimeni sa stie

Cristina

Cristina Siscanu este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania. Sotia lui Madalin Ionescu se bucura de mare succes, este iubita de o multime de oameni si are o cariera in plina ascensiune. Este foarte apropiata de fanii ei, carora de data aceasta le-a vorbit despre depresie. 
Cristina Siscanu este una dintre cele mai iubite femei din tara. Participarea la Bravo, ai stil!Celebrities i-a adus si mai multa recunoastere si o multime de fani. Este foarte apropiata de comunitatea ei din mediul online, unde abordeaza tot felul de subiecte.

Pentru ca depresia este boala momentului, care afecteaza o multime de oameni, vedeta a decis sa vorbeasca si ea despre experienta cu aceasta afectiune. Sotia lui Madalin Ionescu a explicat ca a apelat la ajutorul medicului psiholog pentru a se simti mai bine, dar nu a uitat nici de rugaciuni si apropierea de Dumnezeu.

”De depresie am scapat prin terapie la psiholog, dupa cateva sedinte deja am simtit o imbunatatire vizibila a starii mele. Am facut multa rugaciune si pur si simplu nu m-am lasat, asta e foarte important. Pana la urma, succesul e si intr-o astfel de stare, sta in mainile fiecaruia. Normal ca trebuie sa ne ajutam de tot ce putem!”, a declarat Cristina Siscanu pe retelele de socializare.

Fosta concurenta de la Bravo, ai stil! spune ca nu s-a lasat nicio clipa si, indiferent de ce stari au incercat-o, nu a renuntat si a luptat cu boala. S-a ajutat de toate armele si a reusit sa invinga depresia.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu