Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 70    0

De necrezut! Ce salariu are Carmen Tanase dupa ce atatia ani de cariera. „Eu vreau sa traiesc”

Carmen

Carmen Tanase nu mai are nevoie multe prezentari. Cu zeci de ani de experienta in spate, Carmen a reusit sa se impune in lumea teatrului si nu numai. Desi a fost mereu o persoana deschisa cu publicul ei, exista si detalii pe care nu multa lume le stie despre ea.

Carmen Tanase a intrat in pielea a zeci de personaje de-a lungul carierei si, cu fiecare dintre ele a reusit sa scrie istorie. Chiar daca majoritatea fanilor au asimilat-o mult timp cu Flacarica, cele doua nu au foarte multe in comun. Recent, marea actrita a recunoscut ca de abia acum a reusit sa scape definitiv de Flacarica si de tot ce a insemnat ea ca peresonaj. Carmen Tanase si-a deshis inima pana la capat si a decis sa vorbeasca, pentru prima data despre salariul pe care il primeste dupa atatia ani petrecuti pe marile scene.

„Pana la urma, supravietuiesti cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro. Cam asa. Hai, supravietuiesti, nu-i nicio problema”, a declarat Carmen Tanase.

Da, am avut perioade (n. r. cand nu-mi ajungeau banii). Absolut. N-am castigat mai bine decat atunci cand am facut televiziune. Din teatru, nu! Acum, sigur, de cativa ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat si acolo e cu totul altceva, dar si acolo e in functie de notorietate, nu toata lumea e platita la fel. Dar acum daca ne-au taiat prajitura si la spectacolele private, ca nu traiesti din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, ca e faimos, ca nu e faimos, are dreptul sa traiasca. Punct!”, a subliniat renumita actrita.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu