Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 14 ore
 45    0

Cat de greu este sa fii sotul lui Britney Spears. Sam Asghari a dat totul din casa

Sam

Nu este deloc usor sa fie sotul lui Britney Spears, iar Sam recunoaste acest lucru. Totusi, are multe aspecte pentru care ii este recunoscator sotiei sale si nu s-a ferit sa le verbalizeze in emisiunea „Good morning America”

De cand a scapat de tutela tatalui ei, Brit a trait in aproape doi ani cat n-a trait toata viata. Artista este foarte fericita alaturi de Sam Asghari si a fost 100% convinsa ca el este alesul inimii sale. Brit s-a casatorit cu logodnicul ei in mare secret, iar evenimentul a fost de-a dreptul unul foarte reusit. La ceremonia celor doi au participat vedete precum Madonna, Paris Hilton, Selena Gomez, Kate Hudson si Gwyneth Paltrow. La eveniment a aparut, neinvitat si fostul ei sot, Jason Alexander care a fost arestat imediat. 

Acum, la aproape o luna de la marele eveniment, Sam a iesit in public si a expus o lista de motive pentru care ii este recunoscator sotiei sale.

„Nu am iesit in evidenta pana cand sotia mea nu mi-a dat aceasta platforma. Asa ca voi fi mereu recunoscator pentru asta si ii voi multumi mereu. Nu iau de-a gata fiecare oportunitate pe care o primesc, dar incerc sa raman optimist in orice context.”


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu