Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 61    0

Ce ritual de infrumusetare are Andreea Esca. Vedeta nu renunta niciodata la aceste produse!

Esca

Andreea Esca nu are nevoie de prea multe prezentari. Vedeta este de ani buni la pupitrul stirilor de la PRO TV si este una dintre cele mai longevive prezente in acest domeniu. Chiar daca prezentarea stirilor presupune o anumita rigurozitate, Andreea a glumit mereu cu fanii de pe social media si i-a tinut la curent cu tot ceea ce face. Recent, Andreea Esca a impartasit cu fanii ei de pe Facebook unul dintre cele mai mari secrete ale ei.

Andreea Esca a muncit din greu pentru a ajunge la nivelul de astazi. Prezentatoare jurnalului de la PRO TV a stiut din prima ca vrea sa faca cariera pe sticla si se pare ca a intuit bine ce traseu profesional trebuie sa urmeze. Recent, Andreea Esca le-a povestit fanilor unul dintre secretele care o ajuta sa se mentine in forma si sa arate atat de bine.

„Am fost intotdeauna foarte riguroasa cu demachierea si, oricat as fi de obosita, ma demachiez in fiecare seara si folosesc o crema de hidratare. Am folosit o crema de contur de ochi de la 20 de ani, cand cineva mi-a spus ca rad atat de mult incat cu siguranta o sa fac riduri in jurul ochilor. Nu stiu de ce, am tinut minte lucrul acesta si am folosit mereu o crema de contur de ochi. Nu imi lipseste niciodata mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!”, a spus Andreea Esca, potrivit click.ro.

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult ca nu agreeaza genul de imbunatatiri estetice, ca nu si le doreste, ca nu si le face. Imi amintesc ca acum cativa ani am vazut-o ca a incercat un pic de botox pe frunte si stiu ca nu i-a placut. Nu da doi bani pe chestiile astea. E si asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu vad de ce toata lumea ar trebui sa-si… Atata timp cat esti multumit de tine”, povestea Adina Alberts.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu