Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 43    0

Cati bani ii intra in casa lui Dan Negru din afacerile imibiliare

negru

Dan Negru este cunoscut in lumea mondena ca fiind unul dintre cei mai zgarciti barbati din peisajul monden. Prezentatorul „Jocul cuvintelor” nu se supara, mai ales ca stie ca datorita acestei „calitati” a ajuns sa detina un adevarat imperiul in lumea imobiliarelor.

Dan Negru a muncit din greu pentru tot ce are acum si stie ca nimic nu i-a picat din cer. Ambitios inca de la primele sale aparitii TV, Dan Negru si-a setat un target pe care se pare ca l-a obtinut. Acesta a muncit pentru a-si asigura o stabilitate financiara, iar acum este mai mult decat bine pozitionat in lumea afaceristilor care detin si imobiliare. Negru are apartamente inchiariate in Bucuresti si in Timisoara, iar sumele pe care le primeste lunar nu sunt deloc unele mici.

Imobilele nu au fost construite pentru a fi vandute, ci pentru a fi inchiriate. Conform informatiilor aparute in presa, prezentatorul ar incasa 50.000 de euro lunar de pe urma cladirilor din Bucuresti, iar de pe urma celor din Timisoara in jur de 20.000 de euro/luna.

 

Investitiile nu au fost facute peste noapte, facand economii inca de la inceputul carierei sale in televiziune.

„Fugi, mai, de aici! Am auzit si eu ca as fi mare magnat imobiliar si este amuzant asa. Stii ce am facut? In toti anii mei de televiziune, in 30 de ani de media, banii pe care i-am castigat i-am bagat in niste caramizi, care imi asigura un pic de stabilitate.

Ca atunci cand nu imi place un format sa nu fiu obligat sa fac orice format. Asta m-a salvat. Cat de cat pot sa traiesc, sa supravietuiesc si din alte cele. Dar de aici pana la a fi magnat…“, a spus Dan Negru pentru sursa citata.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu