Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 21 ore
 41    0

Florin Calinescu „a murit”. Anuntul care i-a revoltat pe fanii prezentatorului

Florin Calinescu

Florin Calinescu este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de la noi din tara. Acum, Calinescu este in mijlocului unui scandal pe care nu si-l dorea, cu siguranta. La fel ca multe alte vedete, Calinescu a picat si el in plasa glumetilor de pe internet.

Florin Calinescu a murit. Acesta este anuntul care face inconjorul internetului. Fanii lui nici nu au stiut daca este pe bune sau este doar o gluma proasta. Fiind un mesaj atat de viral, acesta a ajuns si la urechile vedetei care a reactionat imediat.

„Sunt intre Romania si Serbia, un loc minunat, drag inimii mele, si vreau sa le spun tuturor cretinilor care vehiculeaza pe Internet faptul ca sunt mort. Uitati-ma! Sunt mort, la mijlocul Dunarii, ca si Decebal si Traian, intr-un loc pe care-l eu il explorez de cand sunt copil si in curand o sa incep din nou o activitate intensiva”, a spus el intr-un filmulet postat pe retelele de socializare. 

Cu cateva luni in urma, Vladuta a aflat ca a fost declarata moarta. Iubita lui Adi Rus nu stie cine a facut aceasta gluma nesarata, dar i s-a parut cel mai deplasat gest facut vreodata la adresa unei persoane publice. Cel mai mult Vladuta a fost deranjata de faptul ca mesajul a ajuns si la rudele sale care au inceput sa se ingrijoreze instant. Vladuta nu a gustat deloc gluma, ba chiar a fost foarte acida la adresa celor care au facut-o si a simtit nevoia sa traga, inca o data, un semnal de alarma pentru toti cei care cred in astfel de fake news.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu