Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 8 ore
 41    0

Ana Baniciu, vrea sa participe din nou la „Asia Express”. Vedeta a refuzat orice alt proiect pana acum

Ana Baniciu

Ana Baniciu si Raluka au scris istorie. Cele doua artiste au fost primele care au pus mana pe marele premiu din Asia Express. Cele doua nu si-au propus asta nicio secunda, mai ales ca nici nu visau ca vor ajunge acolo. Pe parcursul competitiei, fetele s-au montat si le-au suflat premiul din fata lui Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Ana si Raluka au castigat 30.000 de euro pe care i-au investiti inteligent in imobiliare.

Acum, dupa ce a castigat primul sezon de Asia Express, Ana Baniciu priveste cu ochi diferiti competitia. Artista a fost recent invitata in emisiunea baietilor de Noaptea Tarziu, acolo unde a facut declaratii in premiera. Nu multa lume stia ca Ana Baniciu nici macar nu a fost in calculele Asia Express. Atat ea, cat si Raluka au intrat in locul altor concurenti. Ana nu a dat numele celor care trebuiau sa participe, ci doar s-a bucurat de experienta.


”Am fost perfectiunea intruchipata. Am avut o conexiune buna, cu toate ca noi nu ne cunosteam. Nu ne cunosteam ca acum. Va spun o chestie pe care nu am mai spus-o pana acum. Noi nu trebuia sa plecam in Asia Express. Noi eram pe o lista de rezerva. Echipele erau deja formate. La un moment dat, s-a retras cineva. Eu stiu cine, dar o sa pastrez asta pentru mine. Ideea e ca s-a retras cineva pentru ca acolo s-a intamplat ceva. Nu s-au retras asa. S-a intamplat ceva si oamenii n-au mai putut sa plece. Apoi au sunat pe cine au gasit

„As fi trista daca nu as castiga si a doua oara, ceea ce cred ca e putin dificil. Din punctul asta de vedere nu am mai spus ”da” niciunui alt reality show”, a spus Ana Baniciu.


 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu