Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 76    0

Cristina Stefania a vorbit pentru prima data despre boala cu care s-a confruntat. „Nu voiam sa vad pe nimeni”

Cristina Stefania

Cristina Stefania si Speak au fost plecati in vacanta in Seychelles, dar drumul catre casa a fost un adevarat cosmar. Cei doi au depistat, in urma mai multor teste, ca au Covid. Speak si iubita lui au fost nevoiti sa se carantineze in Jakarta, iar experienta nu este tocmai una placuta. Speak a scos o gramada de bani din buzunar, dar conditiile sunt greu de imaginat.

Cristina Stefania nu are timp sa se plictiseasca in izolare. Vedeta nu a uitat nici de fanii ei de acasa pe care ii tine la curent cu tot ceea ce face. Iubita lui Speak a organizat o sesiune de Q&A pentru cei care o urmaresc si a promis ca nu va ocoli nicio intrebare. Cristina Stefania i-a surprins pe toti atunci cand a recunoscut ca, in urma cu cativa ani, s-a luptat cu o depresie puternica. Artista le-a povestit cu subiect si predicat toate simptomele pe care le-a avut, dar si cum se simtea in raport cu toti cei din jurul ei. Iubita lui Speak a promis ca va reveni asupra acestui subiect si le va povesti si cum s-a vindecat de cea mai grea boala a secolului.

„Da, am fost (nr. in depresie), o singura data, acum multi ani. Nu voiam sa vad sau sa aud pe nimeni, voiam sa stau singura si sa ma tin ocupata cu orice, vorbeam doar cu parintii mei. Ma obligam sa dorm atunci cand nu-mi mai ramanea nimic de facut, sa treaca zilele cat mai repede, sa ies din starea in care ma aflam”, a marturisit Stefania pe InstaStories.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu