Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 47    0

Cu cine l-a inlocuit Antena 1 pe Cosmin Selesi la “Te cunosc de undeva”. Miscarea i-a luat in surprindere pe toti

Cosmin Selesi

Inca de anul trecut, Cosmin Selesi a anuntat ca nu va mai continua colaborarea cu Antena 1. Aceata s-a facut remarcat odata cu prezentarea emisiunii “Te cunosc de undeva”, alaturi de Alina Puscas, dar a mai bifat si alte proiecte. Vizitele la Nea Marin, participarea la “Asia Express”, dar si prezentarea emisiunii “Aventura de cinci stele”, toate au dus la cresterea capitalului sau de imagine. 

Cosmin Selesi este un actor indragit de multa lume, dar majoritatea celor care l-au cunoscut, au luat contatct cu el pentru prima data prin intermediul productiilor de la Antena 1.  Desi are ani in spate de aparitie pe sticla la cei de la Antena 1, anul trecut, se pare ca a fost anul schimbarilor pentru Cosmin Selesi. Prezentatorul de la “Te cunosc de undeva” a parasit-o pe Alina Puscas si a plecat in gradina rivalilor, la PRO TV. Cosmin a facut anuntul cu cateva zile inainte de a fi difuzat “Protevelionul”, prima lui emisiune la noul post tv. Selesi nu a spus cu subiect si predicat ce anume l-a nemultumit la vechiul trust, dar gurile rele spun ca totul are legatura cu banii. 

Cum nimeni nu este de neinlocuit, noul prezentator si coleg al Alinei Puscas este nimeni altul decat Pepe. Pepe este un concurent cu multe sezoane de “Te cunosc de undeva” la activ, asa ca noua ipostaza i s-a potrivit manusa. 

“Ma mir ca aveti asemenea informatii. Da, este adevarat, sunt in discutii cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei ma vor, discutam si despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat si despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este inca nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul inca.

Ca sa fiu sincer, sunt in discutii pentru mai multe proiecte (rade, n.red.). Repet, nimic nu este inca batut in cuie, dar, daca voi ati aflat deja, inseamna ca ei au decis sa continuam discutiile, poate chiar s-au hotarat sa batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niste chestiuni” a spus Pepe, potrivit Fanatik.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu