Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 60    0

Adela Popescu a anuntat cand va avea loc botezul fiului cel mic. Vedeta l-a amanat prima data din cauza Covidului

Adela Popescu

Adela Popescu experimenteaza de ceva timp viata de mamica a trei copii si nu este deloc usor. Vedeta are un ajutor de nadajde in sotul ei, Radu Valcan, iar asta a ajutat-o foarte mult pentru a avea timp sa organizeze botezul celui mic.

Adela Popescu este precauta si vrea ca botezul lui Adrian, fiul ei cel mic, sa aiba loc pana nu vor reveni masurile dure. Vedeta a pus la punct aproape toate detaliile si evenimentul va fi sigur unul intim si cu bun-gust, asa cum si-a obisnuit fanii si pana acum. Adela este mama a trei copii, iar in timp ce unele femei ar putea fi speriate de aceasta idee, Adela pare ca se descurca de minune.

Adela a stat si s-a gandit bine, iar botezul nu va fi unul obisnuit si nici nu va fi un eveniment cu mare fast. Vedeta are de gand sa ii sune pe cei care ii vor fi alaturi in ziua cea mare, mai ales ca lista nu este atat de lunga. Sotia lui Radu Valcan a declarat pentru Viva ca de data asta nu va mai astepta sa treaca valul IV al virusului, ci va organiza ceva cat se poate de safe.

”Asa cum am facut si la casatorie, dar si la primii baieti, nasi vor fi niste prieteni apropiati de familie. Consider ca nasii sunt parte din familia extinsa, si tocmai din acest motiv noi nu ne-am dorit sa facem din asta… un proces de selectie sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiati stiu asta, asa ca nu se supara.”

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu