Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 18 ore
 30    0

De cand nu a mai cerut Alexia Eram bani părintilor? Tanara sustine ca este independenta de doi ani

Alexia Eram

Alexia Eram va fi mereu fiica Andreei Esca si, oricat de mutl ar incerca sa scape de acest stigmat, sansele sa reuseasca sunt foarte slabe. Alexia a invatat sa traiasca cu asta si sa il priveasca ca pe un avantaj, mai ales ca asta i-a deschis de-a lungul timpului multe porti. Tanara a terminat facultatea si se poate lauda deja cu un portofoliu destul de stufos. Alexia si-a construit o adevarata imagine in online care genereaza venituri fabuloase luna de luna.

In ultima vreme, Alexia a fost in centrul atentiei. Relatia ”du-te, vino” dintre ea si Mario Fresh a ocupat primele pagini, iar acum Alexia a preluat controlul. Influencera a fost invitata in podcastul lui Radu Tibulca, acolo unde a pus accentul doar pe propria persoana. Radu este foarte bun prieten cu Mario Fresh, asa ca discutia a fost una amicala.

Alexia Eram a povestit despre copilaria ei, dar si despre planurile de viitor. Iubita lui Mario a detaliat cum si-a petrecut fiecare vacanta in Franta, dar si pe meleagurile noastre. De obicei, Radu vizeaza in podcasturile lui cele mai mari curiozitati ale fanilor, asa ca nici Alexia nu a scapat de aceasta regula nescrisa.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca online-ul este o sursa de venit pentru multe persoane. In aceasta categorie se inscrie si Alexia Eram. Tanara creeaza continut pe toate platformele sociale si nu este de mirare ca cifrele din conturi continua sa creasca. Alexia a declarat ca este independenta de mai bine de doi ani. Iubita lui Mario Fresh a reusit deja sa isi ia un apartament din banii proprii, dar si sa calatoreasca foarte mult.

Radu Tibulca a fortat un pic nota si a vrut sa afle cifra exacta pe care o are Alexia in conturi, dar nu a reusit. Diplomata la fel ca mama ei, Alexia nu a vrut sa dea detalii despre situatia financiara, ci a spus doar ca se descurca foarte bine.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu