Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 54    0

Leo de la Strehaia, condamnat pentru evaziune fiscala. Ce se va intampla cu averea lui?

Leo de la Strehaia

Ion Stelica Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, a fost condamnat, miercuri, la doi ani si jumatate de inchisoare cu executare, se arata in minuta Curtii de Apel Bucuresti, potrivit G4Media. Condamnarea a fost data intr-un dosar de evaziune fiscala.


Leo de la Strehaia si celelalte persoane condamnate in dosar au fost ridicate de la domiciliile lor si duse la locul de detentie. „In aceasta seara, politistii din cadrul Politiei Oras Strehaia au identificat si retinut doi barbati, de 47, respectiv 50 de ani si o femeie, de 61 de ani, toti din orasul Strehaia, pe numele carora Tribunalul Bucuresti a emis mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea”, se arata in comunicatul transmis, miercuri seara, de IPJ Mehedinti. Acestia au fost deja adusi in Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin.


”Eu si Patroana, e o situatie foarte grea pentru noi. Suntem si in izolare de COVID si am fost judecati fara sa putem sa mergem la judecata. Doamna judecatoare a trecut peste COVID. Am fost judecati cu japca, nu s-a tinut cont de COVID, nu s-a tinut cont de nimic. Eu eram bolnav de COVID, eram in pat, am lesinat si doamna judecatoare ne suna pe telefon si voia sa dam declaratii. Eu n-am dat nicio declaratie in acest proces, pentru ca doamna judecatoare nu a vrut sa vin in sala sa am ultimul cuvant in acest dosar”, a spus Leo de la Strehaia intr-o filmare.

„In temeiul art. 396 alin. 2 din Codul de procedura penala, condamna pe inculpatul MIHAI ION-STELICA la pedeapsa de 2 ani si 6 luni inchisoare, cu executare in regim de detentie, pentru savarsirea infractiunii de tentativa la stabilirea cu rea-credinta de catre contribuabil a impozitelor, taxelor sau contributiilor, avand ca rezultat obtinerea fara drept a unor sume de bani cu titlu de rambursari sau restituiri de la bugetul general consolidat, prevazuta de art. 32 alin. 1 din Codul Penal rap. la art. 8 alin. 1 din Legea nr. 241/2005 (in reglementarea ulterioara modificarii aduse prin Legea nr. 55/2021) cu aplic. art. 5 din Codul Penal”, se arata in minuta Curtii de Apel Bucuresti de miercuri.
 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu