Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 54    0

Gina Pistol, primele declaratii despre problemele cu Smiley. ”Eu cand ma supar, pot sa dispar din viata ta”

Gina Smiley

De ceva timp incoace, de cand nu mai are la fel de multe concerte ca inainte, Smiley s-a apucat sa modereze o emisiune pe Youtube care este foarte apreciata in randul fanilor.

Artistului i-au trecut pragul zeci de invitati, dar abia acum si-a facut curaj sa o cheme chiar pe partenera lui de viata, pe Gina. Aceasta s-a simtit in elementul ei si a povestit fara inhibitii despre cum l-a cucerit pe Smiley si despre cum si-a dat seama ca el este omul langa care vrea sa ramana toata viata. Tot la emisiunea ”8, 8 si ceva fix” Gina a povestit despre prima cearta serioasa cu Smiley si despre momentul in care a stat un pic sa se gandeasca daca artistul este genul de barbat pe care il cauta ea.

"Imi spune Andrei: "Pe la 20:00 termin la studio". Stiti cum sunt femeile la inceputul relatiei. Eram spalata pe par, nu suport parul nespalat la o femeie, cremuita toata, gomaj, piele fina, miroseam frumos, cred ca toata scara blocului mirosea a mine, imbracata misto (...). Se face 21:00, zic nu-i scriu acum sa nu fiu insistenta. 21:30, il intreb cum merge treaba. Zice: "Acum mai am o strofa de facut, o sa iasa misto". Ii vedeam incantarea, entuziasmul, si-am zis sa nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot asa. Mai retusam un pic machiajul. Atunci a fost prima cearta. L-am intrebat: "Ne mai vedem sau nu?". Zice: "Mai dureaza putin", si atunci i-am zis: "Stii ce? Cauta-ma ca o sa-ti raspund eu". (…) Chiar m-am suparat rau. Eu cand ma supar rau de tot gata, pot sa dispar din viata ta asa. Nu mai stiu cum m-ai impacat. Acum te cunosc, dar eram la inceput”, a povestit Gina.

 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu