Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 62    0

Cine sunt Zarug si Lorelei, cei care le-au amenintat pe surorile Buble in competitia Asia Express? ”Data viitoare nu ti-o mai las in viata!”

Lorelei Zarug

Asa cum probabil era de asteptat, Asia Express a inceput in mare forta si fix cand nimeni nu se astepta, Irina a dat start competitiei, lasandu-i pe concurenti sa se descurce cum pot mai bine la autostop. De departe, gasitul masini si al cazarii sunt unele dintre cele mai grele probe, iar asta duce de cele mai multe la conflicte aprinse si destul de serioase.

Concurentii din sezonul acesta de Asia Express sunt mai determinati ca niciodata sa castige. Echipele par destul de bine formate si par ca se inteleg din priviri. Cei care au urmarit pana acum Asia Express stiu ca este un concurs in care vedetele fac tot ce le sta in putinta pentru a castiga timp si pentru a indeplini cat mai bine misiunile. Surorile Buble sunt determinate sa castige si sa fie mereu pe locurile fruntase, iar asta le face de cele mai multe ori sa uite de maniere si sa calce pe cadavre pentru a pune mana pe o masina care este atat de esentiala in Asia Express.

In etapa trecuta, Lidia si Estera au reusit sa opreasca o masina, dar turcii nu au parut convinsi, asa ca au mers mai departe la Lorelei si la Zarug si se pare ca au fost dispusi sa ii ajute pe cei doi. In acel moment, in Lidia si in sora ei s-a aprins mai tare ca niciodata spiritul de competitie si aproape ca s-au luat la bataie cu Zarug si Lorelei si i-au dat afara din masina. Fetele au folosit cel mai mare atuu al lor, Instagramul si asa au reusit sa urce in masina. Pe drumul catre cazare, cele doua echipe dusmane s-au intalnit, iar Lorelei nu a putut sa uite faza facuta de Lidia si a trecut la amenintari.

Zarug, al carui nume complet este Mihai Dan Zarug, are 39 de ani si nu este strain de aparitiile extravagante. In ciuda faptului ca pasiunile lui Zarug l-au facut sa-si aleaga meseria de designer, el a studiat Dreptul. Nu a fost prima alegere, caci la vremea respectiva Mihai Dan Zarug, aka Papu, era atras de scena: voia sa aprofundeze teatrul.

Lorelei Bratu are 34 de ani, 1.70 si cantareste putin peste 80 de kilograme. Concurenta de la ”Asia Express” sezon 4, originara din Tecuci, este model plus-size si inca unul foarte apreciat.
Dincolo de jobul de model, Lorelei Bratu are experienta in vanzari si este, de peste noua ani ani, PR.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu