Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 53    0

Dupa eliminarea de la Bravo, ai stil!, Olga Verbitchi ii face praf pe jurati. ”Eu nu sunt Anda Adam sa mi se acorde sanse”

Olga

Daca pana acum fetele de la Bravo, ai stil! erau date afara din cauza ca lucrau cu stilisti, iar asta era o incalcare a regulamentului, de data asta, lucrurile s-au schimbat. Producatorii au devenit mult mai severi si au decis sa o dea afara pe Olga Verbitchi, cea mai tanara dintre concurente. Desi la inceput Ilinca a evitat sa spuna care a fost motivul care a stat la baza acestei eliminari, pana la urma adevarul a fost dezvaluit de catre concurente, dar si de catre prezentatoare. De saptamana viitoare o noua concurenta ii va lua locul Olgai si este nimeni alta decat Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. Vivi a plecat de la Antena 1 la PRO TV, iar acum a migrat catre Kanal D.

In online au existat multe speculatii cu privire la eliminarea Olgai, iar fanii au stiut doar povestea spusa de cei de la Kanal D, dar nu si povestea spusa de Olga. Artista s-a trezit bombardata cu mesaje din partea fanilor, asa ca a simtit nevoia sa spuna care a fost adevaratul motiv al eliminarii.

”Motivul pentru care am fost descalificata de la Bravo, ai stil! a fost pentru ca am intarziat foarte mult la cea de-a patra emisiune (…) M-am trezit cu mesaje si screenshot-uri cum ca as fi fost drogata, tot felul de povesti. (…) Adevarul este ca eu am fost intr-o relatie extrem de toxica si in noaptea de dinainte de filmari am fost intr-o cearta destul de mare cu fostul meu iubit si am fost foarte, foarte, foarte jos emotional. M-am trezit dimineata la 7, am vorbit cu mama mea la telefon, dupa care am avut un soc imens si am lesinat, efectiv. Am gafat de multe ori, dar eu nu sunt Anda Adam sa mi se acorde sanse multe.

Nu am mai putut sa ma trezesc ca sa merg la emisiune. M-am trezit, intr-un final, la 1, am plecat la Bravo si mi-au zis ca sunt descalificata si asta a fost povestea. (…) A fost o cadere emotionala din cauza relatiei toxice in care eram, am fost abuzata si verbal, si fizic in acea seara”, a povestit Olga Verbitchi.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu