Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 59    0

Dani Otil a dat din casa si a spus cum a fost prima noapte in formula de trei, cu bebelusul

Dani Otil

Dani Otil este un iubitor de adrenalina, iar cei care il urmaresc stiu ca acesta adora cursele de masini si face mult sport. Acum ca a devenit tatic, nimic nu se compara cu adrenalina pe care o traiesti atunci cand locuiesti in casa cu un bebelus, iar prezentatorul simte asta pe pielea lui si le-a povestit si fanilor de pe Instagram.

Dani si sotia lui Gabriela au devenit parinti cu acte-n regula. Gabi a nascut in weekend un baietel perfect sanatos care a facut deja cunostinta cu internetul. Dani nu s-a putut abtine si pe cat se secretos a fost pana acum cu viata lui privata, pe atat de transparent a devenit de cand este tatic. Micutul lui este in centrul atentiei, iar acum ca atat el cat si mamica lui au ajuns acasa, Dani a tinut sa le povesteasca fanilor cum a fost prima seara alaturi de baietelul lui.

”Prima noapte cu bebelusul. Am dormit cam cat dormi cand esti student si iti aduci iubita la camin, dar stai cu inca 4 baieti. S-a tras de san, s-a pleoscait, nu s-a urlat, dar nici nu s-a intamplat mare lucru.”

Dani si Gabriela au fost destul de asumati din prima si s-au afisat cu cel mic, chiar daca stiau ca probabil vor atrage multe critici. Gabriela este invatata cu asta, mai ales ca atat pe parcursul sarcinii, cat si dupa, s-a confruntat cu critici din partea celor care o urmaresc. Chiar si acum, dupa ce a nascut, sotia lui Dani a simtit nevoie sa le puna la punct pe femeile care au criticat-o pentru alegerea de a naste prin cezariana, sustinand ca nu trebuie sa dea explicatii nimanui despre ceea ce face cu viata ei.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu