Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 20 ore
 40    0

Prima vedeta data afara de producatorii Bravo, ai stil! pentru ca a incalcat regulamentul. Cine o va inlocui pe Olga Verbitchi?

Olga

Sezonul acesta de Bravo, ai stil! a inceput in forta, iar cei care au urmarit totul in fiecare zi de miercuri pana sambata sigur nu se asteptau la o asemenea surpriza, ca cea de sambata seara. Desi pana acum toata lumea era obisnuita ca in prima gala tematica sa nu fie eliminari, producatorii le-au pregatit situatii imprevizibile si au anuntat ca deja au dat afara o concurenta care a incalcat regulamentul.

Daca pana acum fetele de la Bravo, ai stil! erau date afara din cauza ca lucrau cu stilisti, iar asta era o incalcare a regulamentului, de data asta, lucrurile s-au schimbat. Producatorii au devenit mult mai severi si au decis sa o dea afara pe Olga Verbitchi, cea mai tanara dintre concurente. Desi la inceput Ilinca a evitat sa spuna care a fost motivul care a stat la baza acestei eliminari, pana la urma adevarul a fost dezvaluit de catre concurente, dar si de catre prezentatoare. De saptamana viitoare o noua concurenta ii va lua locul Olgai si este nimeni alta decat Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. Vivi a plecat de la Antena 1 la PRO TV, iar acum a migrat catre Kanal D.

”Acum as fi facut introducerea despre noua concurenta. Am surprinderea sa fac un anunt in premiera in istoria aceste competitii. La nici o saptamana de la inceperea Bravo, ai stil! Celebrities, din cauza incalacarilor repetate a regulilor, Olga Verbitchi este descalificata. Ati vazut cat este de greu. Toate depuneti eforturi uriase pentru tot ce faceti aici si am vazut declarand asta si pe retelele de socializare. Sunteti implicate si va dati interesul si nu este normal si nici corect ca unele sa faceti asta, iar altele deloc.”  a anuntat Ilinca Vandici, prezentatorea emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities!. 

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu