Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 50    0

Noi restrictii anti-Covid la Denta, la o zi dupa primele masuri suplimentare. Fara nunti, petreceri si spectacole

restrictii covid

Noi restrictii anti-Covid la Denta, la o zi dupa primele masuri suplimentare. Fara nunti, petreceri si spectacole

Restrictii suplimentare pentru Denta, la o zi dupa ce autoritatile judetene au dispus primele masuri anti-Covid. Rata a crescut intr-o zi peste pragul de 3 la mia de locuitori. Nu se mai pot face nunti si petreceri, iar barurile, cafenelele si restaurantele se vor inchide in interior.
Joi, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis alte masuri suplimentare anti-Covid pentru localitatea Denta, in urma cresterii ratei de infectare peste pragul de 3/1000 de locuitori. Tot astazi au intrat in vigoare masurile decise initial de autoritati cu o zi in urma. Rata a crescut de joi pana vineri de la 2,80 la 3,12.

„Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, astazi (vineri – n.r.), in sedinta online, a aprobat o hotarare in baza careia s-au actualizat anexele cuprinzand incidenta de la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Timis, anexe intocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile, in baza careia sunt stabilite restrictiile conform HG 826/2021.In cadrul sedintei de astazi, UAT Denta a fost trecuta de pe anexa 4, anexa cuprinzand localitatile unde rata de infectie este mai mare de 2/1.000 de locuitori, dar mai mica sau egala cu 3/1.000 de locuitori, pe anexa 3, care cuprinde localitatile cu rata de infectare mai mare de 3/1.000 de locuitori si mai mica de 4/1.000 de locuitori”, transmite Prefectura Timis.

Masurile adoptate astazi se vor aplica incepand de sambata, 28 august. Restrictii sunt si in localitatea Gavojdia, de marti.

In restul UAT-urilor din judetul Timis se aplica in continuare masurile generale din HG 826/2021.

Masurile suplimentare anti-Covid aplicate

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu