Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

17 Mai 2024
 51    0

Doi timiseni au donat un imobil si terenul aferent, in valoare de peste jumatate de milion de lei, pentru victimele violentei domestice

violenta domestica

Doi cetateni din Timis au donat Consiliului Judetean un imobil, impreuna cu terenul aferent, in valoare de 566.000 lei, echivalentul a 116.000 euro.

Dorinta acestora, transcrisa intr-un contract, este ca imobilul sa fie atribuit spre administrare Directiei Generale de Asistenta Sociala si protectia Copilului Timis si sa fie folosit in permanenta pentru desfasurarea de activitati de protectie, gazduire a mamelor cu copii minori, ingrijirea si consilierea acestor victime ale violentelor in familie, cat si pentru servicii sociale constand in crestere-ingrijire-educare copii, fara posibilitatea schimbarii destinatiei imobilului.

In cauza este vorba de un teren intravilan de 2.878 mp, cat si de o casa cu o suprafata construita desfasurata de 144 mp, in Iosifalau, comuna Topolovatu Mare.

„Apreciem enorm gestul celor doi timiseni, care au ales sa aduca o contributie considerabila comunitatii. Imobilul va fi folosit intocmai cu cerintele acestora, servind unor importante nevoi, de protejare a mamelor victime ale violentei in familie, cat si de ingrijire si educare a copiilor. Este o misiune grea, de care se ocupa colegii nostri de la DGASPC, munca acestora, cat si viata victimelor primind astfel un sprijin important”, a spus Alexandru Proteasa, vicepresedinte al CJ Timis

Donatorii au dorit sa ramana anonimi.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu