Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 66    0

Divort cu scandal in cazul Andreei Balan. Un martor neasteptat este chemat in instanta

andreea balan

Cu mai bine de un an in urma, Andreea Balan recunostea ca va divorta de sotul ei, George Burcea dupa doar cateva luni de la casatorie. Divortul dintre cei doi nu este deloc unul simplu, mai ales ca la mijloc este vorba si de custodia celor doua fetite pe care le au impreuna.

“Câteodată în viață îți trebuie o Inimă de fier. Dacă era doar cariera cea mai importantă, nu făceam 2 copii. Familia este cel mai important lucru din viața unui om! Nu vă mai dați cu părerea fără să mă cunoașteți.”, scria Andreea anul trecut pe social media. Divortul ei de George Burcea este aproape de final, doar ca lucrurile s-au mai complicat pe parcurs.

Acum, in instanta este chemata si Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Voluntari.Functionarii acestei institutii sunt cei care au obligatia de a face o ancheta sociala la domiciliul lui George Burcea, pentru a vedea conditiile de care dispune. 

Totul a inceput din momentul in care sotul sau, George Burcea, a fost prins drogat la volanul masinii sale. Imediat au aparut si zvonurile despre problemele din casnicia celor doi si despre un posibil divort, dar nimic nu a fost confirmat oficial de niciunul. Zilele trecute, Andreea Balan a recunoscut ca, dupa doar 5 luni, casnicia ei s-a terminat. 

Divortul nu se va petrece la notar, chiar daca asta ar fi simplificat procedura. ”Pentru ca fiind doi copii la mijloc… la notar se putea daca nu erau copii. (…) Dar tribunalele acum sunt in pauza. Ideea este ca, oricum, aceasta este situatia si asa ramane adica nu exista cale de intoarcere si nu-mi doresc sa mai fiu asociata ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim sa mai fim asociati. Asta este viata si mergem inainte separat. Fetele bineinteles ca raman la mine, cu domiciliul la mine.”

 Intre timp, George Burcea are o relatie cu vedeta PRO TV, Vivianu Sposub, cea cu care a participat la emisiunea ”Ferma”.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu