Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 45    0

Un nou caz de ULTRAJ, in Brasov: Un sofer a fost arestat dupa ce a scuipat un politist si a vrut sa dea cu masina peste el

catuse 11

Un şofer din judeţul Braşov a fost arestat pentru 30 de zile, vineri, fiind acuzat de tentativă de omor şi ultraj, după ce a încercat să lovească un poliţist cu maşina, apoi l-a scuipat, deoarece agentul a vrut să îl oprească în trafic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Ionuţ Marin, a declarat corespondentului MEDIAFAX că şoferul unei autoutilitare a fugit, joi, de echipajul care a vrut să îl oprească în trafic pentru un control de rutină. Bărbatul de 38 de ani a încercat să dea cu maşina peste omul legii.

„Un şofer care conducea o autoutilitară însoţită de semiremorcă, pe Calea Feldioarei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agentul de poliţie şi a efectuat un viraj către poliţist cu intenţia de a-l accidenta, continuându-şi deplasarea. A fost urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în curtea unei societăţi comerciale din zonă, însă în momentul în care a deschis uşa să coboare, şoferul l-a scuipat pe agentul de poliţie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi ultraj.

 

Citeste si...

27 Iulie 2018
 814    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu