Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

26 Aprilie 2024
 45    0

Aceasta bautură distruge glanda tiroida. Tu o consumi?

bautura glanda
Aceasta bautura distruge glanda tiroida. Tu o consumi?
Daca iti place sa consumi lapte de soia, poate ca ar trebui sa stii ca acesta are si efecte adverse neasteptate asupra corpului. O serie de studii au dovedit ca utilizarea pe scara larga a laptelui de soia poate fi mai mult daunatoare decat benefica pentru organismul uman.
Dar exista studii care arata ca laptele de soia poate afecta grav sanatatea noastra. Aceasta poate provoca un haos real in interiorul corpului nostru. Potrivit unui studiu al Consumers Attitudes despre nutritive, 33% dintre americani mananca alimente din soia sau consuma bauturi cel putin o data pe luna.
Boabele de soia contin cantitati mari de toxine naturale sau “antinutrienti”. Consumul a doua pahare de lapte de soia pe zi poate modifica in mod semnificativ ciclul menstrual al unei femei.
Din fericire, miturile despre soia acum sunt expuse. Aici sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui sa se razgandeasca consumatorii de lapte de soia chiar acum:
-Soia este printre cele mai bogate alimente in pesticide si 99% din acesta este OMG.
-Laptele de soia sporeste nevoia de vitaminele B12 si D.
-Soia contine un compus similar cu vitamina B12, dar din moment ce organismul nu poate procesa, acesta provoaca deficit de vitamina B12.
-Soia contine o substanta care poate duce la formarea cheagurilor cunoscute sub numele de hemaglutinina care, de multe ori, duce la coagularea celulelor rosii din sange.
-Soia este bogata in izflavoane toxice, inclusiv genisteina si daizenina, care sustin dezvoltarea cancerului de san.
Asta nu e tot.
-Soia si produsele din soia sunt bogate in acid fitic care inhiba digestia magneziului, cuprului, fierului, calciului si zincului.
-Mai mult decat atat, soia contine fitoestrogeni care imiedica functionarea sistemului endocrin si este legat de cancerul la sang si de infertilitatea de sex masculine.
-Alimentele din soia sunt bogate in aluminiu toxic care este legat de boli precum Alzheimer si afecteaza, de asemenea, rinichii si sistemul nervos.
-Laptele de soia contine substante care diminueaza nivelul de iod din organism. Lipsa de iod afecteaza buna functionare a glandei tiroide, scrie andreilaslau.ro.
Daca veti urmari clipul de mai jos al celebrului medic fizician Dr.Joseph Mercola, veti vedea motivele reala pentru care soia este considerata un aliment nesanatos.Veti vedeam cum numeroasele studii au furnizat dovezi despre caragenanul de tip alimentar din continutul laptelui de soia care poate cauza numeroase probleme de sanatate,cum ar fi cancerul de colon,ulceratii,inflamatii gastro –intestinale,dar a reusit sa provoace si leziuni soarecilor folositi in laboratoare pentru testari.

Citeste si...

22 Mai 2017
 1406    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu