News Flash:

Ce NU trebuie sa faca NICIODATA o femeie cu zona ei intima

24 Mai 2017
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1
Doamnelor, primul lucru pe care trebuie sa il stiti despre vaginul vostru este ca este capabil sa isi poarte singur de grija. Poate ca multe dintre voi nu stiati acest lucru, sau poate ca stiati insa ati ignorat acest aspect si ati preferat, in schimb, sa interveniti voi acolo jos, facand mai mult rau decat bine.
Trebuie sa cunoasteti cateva reguli generale despre igiena vaginului vostru si sa le urmati intocmai.
Exact despre acest lucru vom discuta in acest articol. Mai jos va prezentam patru dintre cele mai intalnite greseli pe care le facem atunci cand vine vorba de igiena vaginului nostru.
1. Luati-va gandul de la baia cu aburi!
Aveti impresia ca vaginul vostru este un covor?! Daca nu, cum puteti crede ca vaginul are nevoie de aburi?! Doar pentru ca asa ati auzit-o pe Gwyneth Paltrow si…ei bine, ea este un adevarat expert in domeniu, nu-i asa? Credeti ca este o idee buna sa urmati sfaturile oricui si tuturor cand vine vorba de igiena celor mai delicate zone ale voastre?
Raportul pentru sanatatea femeilor al lui Paltrow/ Paltrow’s Women Healthreport spune urmatoarele: „Va asezati pe un fel de mini-tron si uterul va este curatat cu abur. Nu este numai un dus cu aburi, ci mai degraba o eliberare energetica ce are rolul de a echilibra nivelul hormonilor feminini”.
Chiar daca apreciem sfatul lui Gwyneth, alegem sa ne incredem mai mult in expertii in domeniu si acestia ne spun ca NU este bine venit acest dus cu aburi. Raquel Dardik, medic asociat la Centrul Medical NYU, departamentul de ginecologie si obstetrica, este de parere ca aceasta baie cu aburi poate provoca arsuri vaginului si ca sub nicio forma nu ar trebui sa o facem.
2. Medicamentele luate dupa propria gandire nu sunt o idee buna
Din nou, nu este in regula sa inventam lucruri, ci trebuie sa cerem intotdeauna sfatul specialistilor. Prin urmare, de fiecare data cand ne confruntam cu o problema vaginala, este indicat sa consultam un medic ginecolog.
Asadar, uitati de orice inseamna creme vaginale sau supozitoare menite sa vindece infectiile, cumparate de la magazinul din colt, de la noi din cartier si orice inseamna remediu natural descoperit in timp ce navigati pe internet. Dardik spune: „Sub nicio forma nu incercati sa apelati la remediile naturale cum ar fi usturoiul sau uleiul de arbore de ceai. Eu raman absolut socata cand vad sugestiile extrem de periculoase de pe internet, care pot provoca arsuri grave in zona vaginala si, credeti-ma, nu va doriti acest lucru., scrie poatenustiai.ro
3. Introducerea in vagin a obiectelor straine insalubre poate parea o idee buna, dar…nu este
Daca sunteti o femeie activa din punct de vedere sexual, banuim ca aveti idee de cat de multe lucruri pot intra in vagin. Ok, aveti voie sa introduceti tampoane, degete, jucarii sexuale, lubrifiant, pastile contraceptive, insa doar atat. Lasati orice altfel de experimente tentante in afara zonei vaginale. Prin urmare, nu introduceti in vagin niciun obiect strain si insalubru.
4. Trebuie, chiar trebuie sa va opriti din a va face dusuri vaginale
Aveti idee cum trebuie sa miroasa vaginul vostru? Indiciu: Nu, nu trebuie sa fie un miros tropical si exotic. Constance Young, profesor asistent la Centrul Medical al Universitatii din Columbia, departamentul de ginecologie si obstetrica ne spune ca „Cele mai mediatizate produse de igiena intima fac foarte mult rau microbiomului vaginului, facandu-l si mai vulnerabil in fata infectiilor.”
Ceea ce trebuie neaparat sa retineti este faptul ca vaginul este capabil sa se curete singur, nu are nevoie de niciun fel de ajutor extern. Acesta isi mentine nivelul pH-ului datorita bacteriei lactobacillus care se afla in zona vaginala.
In momentul in care incepeti sa va curatati cu dusul, distrugeti mediul acid vaginal si il neutralizati lasandu-l complet descoperit in fata eventualelor infectii. Daca va intrebati cum de exista atatea produse pe piata de igiena intima in conditiile in care dusul nu este indicat, ei bine, ganditi-va numai ca se face un adevarat profit din vanzarea acestor cosmetice si este singurul lucru care conteaza pentru producatori.
Daca doriti sa va igienizati zona intima, alegeti cea mai simpla metoda, spalarea cu un sapun fara miros, dar numai pe afara, nu si in interior.

doamnelor vaginul vaginului medicamentele ginecolog
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005378 (s)