News Flash:

REMEDIUL UIMITOR impotriva CELULITEI! Te scapa de 3 cm in doar o luna!

22 Mai 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
celulita leac
Imi plac merele la nebunie si astept cu nerabdare toamna sa pot savura din nou gustul si aroma acestora. Recent, am aflat ca merele sunt invingatoare in lupta contra celulitei. Pe langa faptul ca sunt sanatoase pentru consumul intern, acestea actioneaza benefic si asupra pielii. Uimitor cat sunt de folositoare!
Masajul cu mere nu este o noutate, dar din pacate a fost uitat. Din dorinta de a scapa de celulita, incercam pe pielea noastra diferite produse chimice destul de scumpe. Desi remediul ideal se afla in bucataria noastra. Cunoastem ca sucul de mere este foarte bogat in vitamina C, care stimuleaza producerea colagenului si actioneaza ca un antioxidant. De asemenea, contine vitamine din grupa B care revigoreaza pielea. Peptidele din pulpa de mere elimina din organism toxinele.

Masaj anticelulitic in conditii de casa: Unele saloane de frumusete au inclusdeja in lista serviciilor sale masajul cu mere. De ce sa cheltuiti prea multi bani prin saloane, daca puteti face aceasta procedura si acasa. Veti avea nevoie de 2 mere de marime medie pentru o procedura in zona coapselor si a feselor.
1. Turnati peste mere apa fierbinte pentru a se incazi si taiati-le in doua, scrie sanatatea.ro.
2. Frecati o portiune de piele cu jumatate de mar p’na nu se va mai stoarce suc. Dupa care taiati un strat subtire si continuati masajul, repetati p’na se va termina jumatatea de mar.
3. Repetati aceleasi actiuni si cu cealalta jumatate de mar.
4. Clatiti pielea cu apa calda si aplicati crema hidratanta.
Frecventa si durata masajului depinde de gradul de celulita si de dorinta dvs. Rezultatul depinde de efortul pe care il veti depune. Dupa prima procedura pielea va fi mai revigorata, mai elastica si mai sanatoasa. Dupa 5-7 proceduri de masaj nu va ram’ne nici urma de celulita, iar centimetrii se vor topi foarte repede. Incercati neaparat aceasta procedura de a slabi.

merele toxinele masaj anticelulitic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004928 (s)