Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

3 Mai 2024
 37    0

Veste uriasa pentru Alexandra Stan si Inna!

inna si alexandra
Cantareata britanica Ellie Goulding (29 de ani), cunoscuta mai ales pentru piesa „Love Me Like You Do“, inclusa pe coloana sonora a dramei erotice „Fifty Shades of Grey“, s-a declarat fana a doua dintre melodiile cantaretelor romance cu succes international, Inna si Alexandra Stan. 


Zilele trecute, Ellie Goulding a facut referire in doua dintre postarile sale de pe Twitter la piesele „Hot“ si „Mr. Saxobeat“, care fac parte din repertoriul artistelor romance.   
 „Mr. Saxobeat este 100% o placere vinovata“ si „Asa este si Inna – Hot“, a scris Ellie pe Twitter. La randul lor, Inna si Alexandra Stan au tinut sa-i multumeasca artistei si i-au raspuns in comentarii.  


„Multumesc mult, Ellie Goulding, chiar apreciez. Iubesc muzica ta“, a scris Inna, iar fanii si-au exprimat dorinta unei colaborari intre cele doua. 


„Multumesc, love! Am ramas fara cuvinte“, a raspuns si Alexandra Stan.   


Ellie Goulding este o cantareata si compozitoare din Anglia. Ea a castigat Critics’ Choice Award la Brit Awards, in 2010. Mai mult, la BRIT Awards 2014, Goulding a primit premiul Best British Female. Cel mai recent single al sau este „Still Falling for You“.

Citeste si...

Comentarii

+ Adauga Comentariu