Prima pagina

 Ultima ora

 Actualitate

 Expres

 Magazin

 Economic

 Sport

 National

 International

 Sanatate

 Advertoriale

 Poza zilei

 Bancul zilei

 BZT.ro

 BZC.ro

 BZV.ro

Titlul Zilei

Acum 7 ore
 37    0

Cum sa scapi de vergeturi

Iată câteva remedii care te vor ajuta să scapi de aspectul inestetic al vergeturilor. Nu îţi promitem că vor dispărea, dar cu siguranţă se vor reduce.

1.    Stabileşte-ţi o dietă bogată în alimente care conţin zinc (peşte), vitaminele A şi C (se găsesc în morcovi, citrice şi lapte), şi proteine, cum sunt ouăle. Nu uita şi de consumul a cel puţin doi litri de apă! Hidratarea intensă ajută la menţinerea elasticităţii pielii şi la prevenirea apariţiei altor vergeturi.

2    Încearcă să ai un stil de viaţă activ. Mergi mult pe jos sau fă mişcare cel puţin 15 minute pe zi.

3.    Ajută-te şi de loţiuni sau creme speciale concepute pentru a „şterge“ vergeturile de pe piele. Indiferent de marcă, ele au substanţe asemănătoare care acţionează direct asupra liniilor albe apărute în urma întinderii forţate a pielii.

4.    Nu ezita să mergi la un medic. Acesta îţi va spune ce tratament să urmezi şi cum să-ţi îngrijeşti pielea. Îţi poate recomanda uleiuri hrănitoare şi creme care conţin colagen, pentru a fi refăcută textura pielii.

5.    Dacă semnele sunt foarte vizibile, optează pentru tratamente chirurgicale, cum ar fi abraziunea dermică, peelingul chimic sau intervenţiile cu laser.

Citeste si...

20 Decembrie 2013
 1394    0

Comentarii

+ Adauga Comentariu