News Flash:

Alexandru Arsinel a tras dupa el cortina vietii. A murit la 83 de ani

30 Septembrie 2022
282 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Arsinel

Actorul Alexandru Arsinel, in varsta de 83 de ani, a murit joi seara la Spitalul Universitar Bucuresti, a anuntat unitatea medicala. A fost director al Teatrului „Constantin Tanase”, pe scena caruia a jucat timp de 44 de ani.

Potrivit unitatii medicale, Alexandru Arsinel era internat din 15 septembrie, iar de o saptamana se afla in sectia de Terapie Intensiva.

"In aceasta seara, marele actor Alexandru Arsinel, s-a stins din viata in urma unei lungi suferinte.
Domnul Alexandru Arsinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si de o saptamana se afla in sectia de Terapie Intensiva.
Conducerea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti transmite condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca", a anuntat Spitalul Universitar Bucuresti.
Arsinel a fost beneficiarul unui transplant de rinichi in anul 2013, la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj, interventia fiind facuta in aceeasi zi in care se inscrisese pe lista de asteptare, in Registrul National de Transplant.

A jucat 44 de ani pe scena Teatrului „Constantin Tanase”
Alexandru Arsinel s-a nascut in localitatea Dolhasca, judetul Suceava, potrivit www.teatrultanase.ro. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti in 1962, avandu-i colegi de promotie pe Constantin Diplan, Camelia Zorlescu, Ion Andrei, Harry Baranga si Harry Zomenov.

A fost repartizat impreuna cu majoritatea colegilor sai la Teatrul de Stat din Targu Mures, unde a infiintat sectia romana a acestui teatru. Incepand din 1967, a jucat in zeci de roluri la Teatrul de Revista ''Constantin Tanase'' din Bucuresti si la Gradina Boema.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)