News Flash:

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit. Evenimentul a fost întrerupt de Poliție

28 Septembrie 2022
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
Armin Nicoara

Armin Nicoară și Claudia Puican au mari emoții. Astăzi, 27 septembrie, cei doi și-au unit destinele și au devenit soț și soție. Cei doi au șapte perechi de nași și vor participa proximativ 150 de invitați la nuntă. Pregătirile sunt în toi, iar cei doi își țin la curent fanii cu tot ce se întâmplă în cea mai specială zi din viața lor.

Saxofonistul și logodnica și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu ieri, 27 septembrie, la Timișoara. Armin Nicoară și Claudia Puican au fost la un pas să-și amâne nunta din cauza programului încărcat, dar au decis, până la urmă, să facă acest pas. Armin are mari emoții, iar Claudia abia așteaptă să devină soția artistului. 

Armin Nicoară și Claudia Puican se căsătoresc în aceeași zi cu Roxana Vașniuc, care este nașa celor doi. Claudia Puican strălucește în rochia de mireasă. Artista a imbrăcat rochia de mireasă, semnată de designer-ul Oana Cocir. Rochia viitoarei soții a lui Armin Nicoară costă 2.000 de euro.

Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătoresc ieri. Artista și-a făcut apariția în rochie de mireasă. Vedeta a apelat la designerul Oana Cocir, iar rochia costă 2.000 de euro. Costumul lui Armin valorează în jur de 2.000 de euro, fiind semnat de Tudor Tailor. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu putin timp, semnând actele de căsătoriee. Emoționată, Claudia Puican a izbucnit în lacrimi, alături de soțul ei, potrivit Fanatik.ro.

Mama saxofonistului este mândră de fiul ei și este fericită pentru că și-a găsit sufletul pereche. „Le doresc să se suporte unul pe altul, să se iubească. Să nu se contrazică foarte mult și totul va fi perfect. Eu cred că amândoi se potrivesc. Au același temperament. Nurorii îi spun să îl iubească, să-l alinte, să fie o fată dulce și drăgălașă. Sper să se înțeleagă perfect unul pe altul, să discute.Îmi doresc măcar doi nepoți de la Armin, doi de la Armando. Eu mi-aș dori băieți, că sunt și eu mamă de băieți. O să fiu implicată. Cel puțin jumătate din educația nepoților… Sper să pot face față la creșterea lor', a declarat mama lui Armin.

Nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican a fost întreruptă de Poliție

Nunta lui Armin Nicoară a fost întreruptă de un echipaj de Poliție. Potrivit sursei citate mai sus, au fost făcute patru reclamații pentru tulburarea liniștii publice. Intervenția echipajelor de poliție a avut loc la cateva minute după de Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit.

Oamenii legii au decis să le dea un avertisment în urma sesizărilor. Sute de invitați au participat la marele eveniment al celor doi miri.

Claudia Puican își dorește mulți copii cu Armin Nicoară

Cei doi soți au vorbit în ziua nunții despre momentul în care vor deveni părinți. Armin și Claudia vor să aibă cât mai mulți copii. Cei doi au făcut multe investigații pentru a se asigura că bebelușul nu va moșteni boala tatălui. Armin Nicoară suferă de diabet.  

„Îi voi face mulți copii, mulți băieți să aibă la casa lui. Să ducă mai departe numele Nicoară. Încă nu sunt semnale (n.r.: că vine bebe). O să vă spun eu la momentul potrivit', a declarat fericita Claudia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005988 (s)