News Flash:

Reactia Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, dupa ce un chirurg a fost prins luand mita

27 Septembrie 2022
210 Vizualizari | 0 Comentarii
medic spaga

Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara se pronunta impotriva oricarei forme de infractiune sau coruptie, arata unitatea medicala, dupa ce un chirurg a fost prins luand 1.000 de euro de la un pacient.


„Astazi 26 septembrie 2022, in baza unui mandat emis de Sectia penala a Tribunalului Timis catre Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara , am fost informati despre inceperea perchezitiei biroului domnului profesor universitar doctor Marinica Gaspar sef sectie chirurgie cardiovasculara, aflat in incinta Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara (IBCV). Perchezitia a avut ca obiect identificarea mijloacelor materiale ce fac obiectul infractiunii de luare de mita. Conducerea IBCV Timisoara se pronunta ferm impotriva oricarei forme de infractiune sau coruptie si sustine permanent si neconditionat orice demers al institutiilor abilitate ale statului ce vizeaza derapaje, ilegalitati , nereguli referitoare la activitatea institutiei”, transmite, intr-un comunicat de presa, Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara.

IBCV se declara deschis oricaror solicitari adresate din partea institutiilor statului roman pentru identificarea si combaterea oricarei forme de actiuni ilegale.

„IBCV Timisoara isi va continua misiunea de a se ingriji de sanatatea cetatenilor si de a se dedica premanent salvarii vietii pacientilor cu afectiuni cardiovasculare, asa cum face de aproape 30 de ani”, transmite sursa citata.

Luni dimineata, Directia Generala Anticoruptie Arad a organizat un flagrant la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara.

Surse din ancheta au declarar ca medicul a fost prins cand lua 1.000 de euro de la un pacient.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0967 (s) | 35 queries | Mysql time :0.041559 (s)