News Flash:

Mai multi medici romani plecati la munca peste hotare cer eliberarea medicului Marian Gaspar

29 Septembrie 2022
568 Vizualizari | 0 Comentarii
Marian Gaspar

Mai multi medici romani plecati la munca peste hotare cel eliberarea medicului Marian Gaspar. Sub semnatura pretentioasa de comunitate academica internationala, mai multi medici cu nume romanesti cer eliberarea sefulu de la Cardiologie Vasculara din Timisoara, care a fost prins luand spaga in flagrant, dupa ce a fost monitorizat primind mita de sase ori pe saptamana. Medicii nu vad insa o problema in conditionarea actului medical si spun ca Gaspar trebuie sa fie eliberat ca sa salveze vieti, ca si cum e unicul chirurg din oras.

"Un pacient de 16 ani a fost lasat pe masa de operatie astazi. Singur.

Un pacient de 24 de ani, la inceput de cariera, a aflat ca nu mai poate fi operat maine, asa cum astepta de cateva luni.

Asa arata situatia acum in partea de vest a tarii: Dl. Prof. dr. Marian Gaspar a fost arestat preventiv si zeci de oameni sunt privati de accesul la servicii medicale cardiovasculare de top, cel putin pentru urmatoarele 30 de zile. Daca profesorul Marian Gaspar este cercetat in stare de libertate, zeci de vieti pot fi salvate, dansul putand sa isi exercite profesia.

Dar nu aceasta a fost decizia procurorilor din Timis. S-a dispus retinerea preventiva de catre magistrati timp de 30 de zile. A fost acuzat de luare de mita, insa pana la inceperea procesului, acesta putea fi cercetat in stare de libertate si lasat sa continue sa isi exercite profesia.

Nu dorim sa minimalizam activitatea echipei medicale din sectia Chirurgie cardiaca; impreuna s-au pregatit, au operat si au creat imaginea Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara, au tinut ani la rand prima pagina a ziarelor si stirilor din televiziunile locale si nationale cu interventii chirurgicale inovatoare si evenimente stiintifice.

Dupa ani de eforturi, au reusit deschiderea sectiei de chirurgie cardiaca pentru copii.

Zeci de vieti pot fi salvate in urmatoarele 30 de zile.

E in puterea fiecaruia dintre noi sa il sustinem pe dl. Prof.dr. Gaspar pentru salvarea vietilor pacientilor: semnati acum aceasta petitie si distribuiti-o, daca ati interactionat voi sau un apropiat de-al vostru cu dansul!

Ajutati-ne sa il eliberam pe dl. dr Gaspar acum, pana nu e prea tarziu pentru unii dintre noi!

Lasati-l sa faca ce stie cel mai bine: sa salveze vieti!", se arata in petitie

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006598 (s)