News Flash:

ALERTA ANM: Saptamana incepe cu ploi in nord

5 August 2018
730 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi1

Meteorologii anunta ca saptamana incepe cu ploi in nordul tarii, nelipsite in aceasta vara, care ulterior se extind si in restul tarii. De miercuri, vremea se mai indreapta.
"Pentru inceputul de saptamana mai avem un sistem frontal care va traversa teritoriul tarii noastre dinspre partea de nord a tarii, luni nordul, centrul, zonele de deal si munte vor mai fi cu ploi sub forma de aversa insotite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si chiar caderi de grindina. Marti, astfel de fenomene le vom regasi in partea de sud si de sud-est, in continuare vorbim de instabilitate, aceste fenomene vor aparea in mod deosebit dupa-amiaza si seara cu caracter local insa temperaturile raman destul de ridicate chiar daca in aceste zone, in nord, in centru, se va resimti o scadere usoara, in restul teritoriului peste 30 de grade, 33 - 34 in vest, in sud in est", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Serban, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie.

Vestile sunt mai bune incepand de miecuri.

"De miercuri, aria ploilor se va restrange, se vor mentine in zonele de deal si munte mai ales seara si dupa-amiaza si temperaturile cam la acelasi nivel, vreme calduroasa in toata tara cu temperaturi de peste 30 de grade", a mai anuntat meteorologul.
In lunile iunie si iulie, aproape ca nu a fost o zi in care sa nu ploua in Romania, iar meteorologii spun ca vara aceasta este una atipica pentru toata emisfera nordica fara zile caniculare.


meteorologii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006997 (s)