News Flash:

Tariceanu va discuta cu Liviu Dragnea despre posibila candidatura unică la prezidentiale

3 August 2018
924 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, ca va discuta cu liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru alegerea unui candidat unic PSD-ALDE la alegerile prezidentiale din 2019, insa importante sunt acum alegerile europarlamentare.
"Cred ca este mai degraba o interpretare a dumneavoastra a unei declaratii facute de domnul Dragnea si nicidecum nu am avut discutii cu o candidatura la prezidentiale pentru viitor. Aceasta discutie va avea loc, dar e prea devreme. Mai avem mai mult de un an pana la alegeri si consideram ca aceasta discutie nu trebuie sa aiba loc. Sigur, in prealabil trebuie sa facem o analiza, trebuie sa facem sondaje, studii pentru a gasi cea mai buna solutie. Cred ca la noi subiectul legat de europarlamentare este unul important. Vreau sa vad care sunt temele cu care, cel putin noi, ceilalti nu ma intereseaza, dar in partid accentul il vom pune pe selectia temelor cu care vom merge in campania pentru europarlamentare", a afirmat, vineri, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu la Parlament.

Pe 22 iulie, Liviu Dragnea a anuntat ca PSD si ALDE ar putea avea un candidat unic la alegerile prezidentiale, candidat care ar putea fi de la PSD sau de la ALDE, Liviu Dragnea precizand ca analiza a inceput deja, separat, in cadrul celor doua formatiuni.

„Candidatul (la alegerile prezidentiale -n.r.) va fi desemnat dupa o analiza foarte serioasa si riguroasa, si nu pe orgolii. Si este posibil candidat unic. Am vorbit cu domnul Tariceanu si am convenit ca orice varianta este deschisa, insa o s-o pitrocim foarte bine si vom vedea care e varianta cu cea mai mare sansa de reusita. Va fi o decizie rationala, nu bazata pe orgolii, pe dorinte gaunoase, ci pe dorinta de castig. Pentru noi e important ca Alianta PSD-ALDE sa castige prezidentialele. Ori va avea candidat propriu. Lasam aceasta varianta deschisa in analiza, poate sa fie de la PSD, poate sa fie de la ALDE”, a declarat Liviu Dragnea, la Romania Tv.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005316 (s)