News Flash:

ALERTA! A fost CUTREMUR PUTERNIC!

22 Martie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
cutremur1 1
Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade a avut loc miercuri in insula Bali, la ora locala 07:00 (23:00 GMT marti) care s-a resimtit puternic in capitala Denpasar timp de cinci secunde, a informat purtatorul de cuvant al agentiei indoneziene pentru catastrofe naturale, Sutopo Purwo Nugroho, citat de AFP.
Turistii s-au napustit in camerele lor de hotel in urma seismului puternic resimtit pe insula cea mai turistica a Indoneziei, desi nu au fost raportate victime, conform autoritatilor locale.

Epicentrul seismului s-a aflat la 10 kilometri nord-est de capitala insulei Denpasar, foarte aproape de resorturile turistice ale insulei. Desi situat la o adancime de 118 km sub mare, seismul s-a simtit foarte puternic in capitala, potrivit Institutului american de geofizica USGS.

"Zeci de turisti ai nostri au fugit in camere in momentul producerii seismului", a declarat pentru AFP, Nyoman Pasek, un angajat al Hotelului Sayang Maha Mertah din Kuta, unul din resorturile turistice cele mai populare de pe insula.

"Totul este acum sub control si a revenit la normal", a adaugat el.

Cutremurul a creat un moment de panica si la Lombok, o alta insula turistica din apropiere de Bali.

Indonezia este situata pe asa-numitul "inel de foc" al Pacificului, unde coliziunea placilor tectonice provoaca frecvent seisme si o importanta activitate vulcanica.

victime denpasar panica seisme
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006086 (s)